Hoe er natuurlijk en ontspannen uitzien in fotoshoots.

De "natuurlijk uitziende" pose

"Zie er natuurlijk uit!" is de meest gehoorde zin voor het opspannen. We willen allemaal dat onze foto's er zo natuurlijk en gemakkelijk mogelijk uitzien. Dus laten we vandaag eens kijken naar een verzameling tips en ideeën, die je zullen helpen om los te komen en te genieten van dit kostbare proces:

1 Laat alle verwachtingen los


Loslaten zal wat druk wegnemen en je helpen te ontspannen en te genieten van onze shoot. Onthoud - het perfecte foto kan anders zijn dan degene die je in gedachten hebt! Ontspan en maak plezier.


2 Waarom zo serieus?


Vergeet niet om gek te zijn, te spelen, te lachen en los te laten & wees zeker 100% jezelf. Maak van uw familiefotosessie een leuk evenement, iets om naar uit te kijken.


3 Focus op jezelf


Het is een veelgemaakte fout om je erop te concentreren dat alle anderen er perfect uitzien. Concentreer erop om er zelf op je best uit te zien en laat de rest aan mij over.


4 Houd het in beweging!


Bewegen tussen opnamen is eigenlijk de beste manier om authentieke en openhartige beelden te maken. Zelfs supermodellen bewegen tussen hun shots!


5 Vergeet niet te ademen


Het is duidelijk, maar oh zo gemakkelijk vergeten. Diep ademhalen helpt je om je zenuwen te kalmeren en je hartslag te vertragen! (doe ik zelf ook vaak)