dit is anders

Vergeet ongemakkelijk poseren voor de camera

01/03
lifestyle fotoreportage aan de zee

Wand decoratie, afgedrukte foto's, albums

Laat je belangrijke herinneringen je huis versieren

02/03
familie fotograaf west vlaanderen

BEWAAR JE FAVORIETE HERINNERINGEN VOOR ALTIJD

Het gaat niet om professionele foto's, maar om mooie herinnering

03/03
WE ZIJN ONS MEEST ECHTE EN GEWELDIGE ZELF ALS NIEMAND KIJKT

Lachen, spelletjes spelen, gek doen en doen wat je altijd doe

Mijn benadering van fotografie is heel ontspannen en natuurlijk. Hoewel we ook verschillende geposeerde portretten zullen vastleggen die je kan afdrukken en thuis kan hangen, wil ik me ook concentreren op de essentie van je familie. Dus je foto's tonen al je persoonlijkheden en eigenaardigheden, en portretteren je unieke gezinsdynamiek.

Ik wil de echte, rauwe en imperfect perfecte momenten laten zien, omdat die er het meest toe doen. Dit zijn de momenten die je de meeste jaren vanaf nu zal koesteren

boek je sessie

"Ik heb me geweldig geamuseerd!!"

Debbie & Steve

BEWAAR JE FAVORIETE HERINNERINGEN VOOR ALTIJD

Het gaat niet om het maken van foto's, maar om de herinneringen.

Foto's hebben de kracht om ons terug in de tijd te brengen en stellen ons in staat om onze herinneringen in elk mooi detail opnieuw te beleven. Stel je voor dat je over 7-10 jaar in je woonkamer zit op een gezellige oktobermiddag, door het foto album van je familie bladert, glimlacht, misschien zelfs een beetje in tranen uitbarst, terwijl je herinneringen ophaalt aan alle mooie herinneringen die je met je kinderen hebt doorgebracht toen ze één, twee of vier jaar oud waren.

Herinnerend aan hun klein gezichtje, kleine tenen en hun nieuwsgierigheid naar de wereld. Die herinneringen zijn onbetaalbaar.

verbluffende resolutie

tot ...

01/04
kinder fotografie
01/04

verbluffende resolutie

de ...

02/04
gezins fotografie
02/04

verbluffende resolutie

kleinste ...

03/04
familie fotografie
03/04

verbluffende resolutie

details.

04/04
baby fotografie
04/04

Kind words van mijn klanten.

1 / 5

Mira Ghyllebert

jong gezin buiten aan de zee voor een fotoreportage

"Een foto zegt meer dan 1000 woorden"
Dat is bij de foto's van Sid zéker waar. Woorden schieten te kort om ze te beschrijven. Wij zijn ongelooflijk blij met het resultaat!
Sid is daarnaast ook nog eens heel correct, super aangenaam om mee samen te werken en het vertrouwen waard om al je mooiste momenten te laten vastleggen.

-⭐⭐⭐⭐⭐


The next steps:

1.


lets meet!


ik geef om jou en daarom vind ik het zo belangrijk dat we elkaar beter leren kennen, en dat doen we via een Discovery call (klik me). Want hoe beter we elkaar kennen, hoe mooier de foto's gaan worden. Het betekent ook veel voor mij dat ik weet wat jullie wensen zijn en dat je weet wie ik ben. (geen weirdo gast... beloofd haha)2.


Let's plan.


First things first, wat is voor jou belangrijk? samen gaan we bekijken wat jij wilt en plannen we de sessie van je dromen! ik heb voor jullie een op maat gemaakte guide die het voorbereiden van jullie sessie echt gemakkelijk maakt., zoals een What to wear guide en een Hoe jezelf voorbereiden guide.


En ik ben 24 op 7 voor jullie beschikbaar om te helpen plannen van jullie sessie. dus bel me stuur me waar en wanneer je wil.

3.


let's create.


let’s create magic! Cliché he? Laten we het gewoon Echt houden! Dit is meer dan een zomaar een "fotoshoot". Dit is het leukste deel! En hou die “ik ben een rare op camera” maar voor jezelf want ik zal je je 100% jezelf laten voelen.

4.


The reveal.


na 3-4 lange weken wachten zal je je rijker voelen dan nooit tevoren. Dan zal je je foto’s ontvangen in een prachtige online galerij die je aan al je dierbaren kan tonen. En weet je wat het leuke ervan is? jij zal ook op die foto’s staan!


*opgepast* want er is zeker kans op tranen in die laatste stap.