Lifestyle & Familie fotograaf.


hey, ik ben sid!Duuuus ik had hier *serieuze* text lijnen over mij voor ongeveer zo een 2 jaar. Toen ik realiseerde dat ik mezelf in het echte leven niet eens zo serieus neem, dus waarom zou ik die indruk dan geven?


Hoe dan ook, ik ben Sid 28 jaar en zoals je ziet op de foto hiernaast of  onderaan  zie je dat ik niet veel foto's van mijzelf heb ( ik heb er maar 2, sooo... don't be like me + shout out naar mijn prachtige soon to be wife). het is gewoon meer me ding om ouders, kinderen & koppels echt spontaan te laten lachen, plagen en voor eeuwig vast te leggen dan zelf voor de camera te staan. & ik weet dat ik een potentiële klant kan verliezen door dit te zeggen, maar.. soms lach ik met mijn eigen grappen haha. Nobodies Perfect amiright? Ik zal ook met trots toegeven dat ik half Franstalig ben, en als je dit niet wist ging je het nooit weten haha.


mijn doel,


Naar de cinema gaan, popcorn kopen en vertrekken. Dat klinkt misschien cliché hé, maar ik hou het gewoon graag echt. in alle aspecten van het leven. Dus als je houdt van het creëren van echte momenten, lachen en avontuurlijke uitstappen, dan denk ik zeker dat we goeie match zijn!


Toen ik besloot om van mijn passie mijn beroep te maken, zei ik tegen mezelf dat ik dit alleen op mijn manier ging doen; & dat houdt in dat ik een blijvende band heb met mijn klanten aangaan. EN dat probeer ik te doen door echt je vriend te worden. Ik wil je leren kennen. Ik ben geïnteresseerd in het leren van jouw verhaal; om het goed te vertellen.


jou verhaal, die begint hier.

eerste sessie samen als koppel 🥹

paris 2023 ❤️

mijn spotify playlisten die mij sane houden.

gepubliceerde fotograaf
internationaal finalist fotograaf 2020
gepubliceerde familie fotograaf
featured familie fotograaf