De zee,


Ok, de zee is voor mij mijn meest favoriete locatie! Ik hou van de grote open vlaktes waar de gezinnen direct het aantrekking punt zijn in de foto's. Daarnaast heb je de golven die voor interessante en toffe beelden kunnen leveren. De kinderen kunnen zich makkelijker bezighouden met de omgeving dan bijvoorbeeld in het bos of park, denk maar aan schelpen zoeken garnalen, kwallen of zelf met zand bezig zijn.  Voor mij is dit ook allemaal een plus punt voor ongeposeerde beelden vast te leggen want ongeposeerde kinderen leveren meestal de mooiste momenten op foto.


let op: Ik neem alleen foto's bij 1 uur nazonsopgang of 1 uur voor zonsondergang. voor de beste resultaten.

(in de zomer kan dit 21 uur zijn en 05 uur zijn hou daar rekening mee.)

familie fotografie aan het strand
familie fotografie aan het strand

park & natuur domeinen,


park & natuur domeinen is heel leuk om voor met heel het gezin foto's te laten nemen. maar is voor mij moeilijker in te schatten hoe de kleuren er uit gaan komen... de reden is omdat in een omgeving met veel groen kan het licht van de zon meestal groen licht weerkaatsen op de huid door de groen blaadjes van de bomen en dat is iets moeilijker om weg te werken. Voor de kinderen kan dit meestal een beetje saai zijn achter een uur en daar kunnen we samen op voor bereiden door bv een speelgoed mee te nemen of een koekje (zonder chocolade als je snapt wat ik bedoel haha), ik zelf probeer vaak een bellenblaas mee te nemen. en ja dit kan heel mooie beelden opleveren haha!


let op: Ik neem altijd foto's in het park of bos 2 uur na zonsopgang of 2 uur voor zonsondergang. Voor de beste resultaten van het licht.

(in de zomer kan dit 20 uur zijn en 06 uur zijn hou daar rekening mee.)



in eigen huis,


een huiselijke fotoshoot is ook 1 van mijn favoriete locaties. omdat elk huis zijn eigen verhaal heeft en elk gezin zijn eigen verhaal vertelt.


in een huiselijke fotoshoot zoek ik naar dagelijkse momenten die elke dag gebeuren maar waar je nooit bij stil sta over hoe belangrijk deze momenten zijn. dat kan van samen spelen, tanden poetsen, met de huisdieren bezig zijn enzo voort. denk aan die kleine momenten die je nooit wil vergeten.


speciale plaatsen,


locatie's zoals bloemen & graan velden is niet heel het jaar door beschikbaar helaas. andere locatie's zoals paarden manege, voetbal veld, etc is wel heel het jaar door mogelijk. als je zelf een locatie in gedachten heb kunnen wij daar zeker samen voor kijken.

let's connect!


JE VERDIENT ABSOLUUT HET BESTE.


Ik zou het geweldig vinden om meer over jou en je verhaal te horen.

Vul het contact formulier in en ik kom zo snel als (menselijk) mogelijk in contact.


e-mail: sidke18@outlook.com

gsm: 0479 12 57 35

(clickable gsm & e-mail adres)