micro wedding & elopement fotografie voor die avontuurlijke zielen!


Mijn koppels willen iets nieuws - fris - en niet die standaard huis-tuin-en-keuken bruiloft.


Ik zeg laten we een avontuur beleven.


Mijn fotografie stijl is anders - ik richt me op actieve, authentieke interactie die jou in staat stelt om jezelf te zijn.
Dus, wees gewoon jezelf. Neem die risico. Achtervolg die zonsondergang.


Ik zal er zijn om het allemaal vast te leggen, zodat je telkens weer de echo's van gelach bij het volste genot kunt herbeleven.

"De foto's zijn als een sprookje. Ik heb me geweldig geamuseerd die dag! De fotos tonen volledig aan hoe wij echt zijn. Geen fake of gemaakt gedoe."

Debbie & steve

Meet the Photographer

Hey daar, ik ben Sid

hey daar!
Ik ben sid! 28 jaar & fotograaf. Ik heb altijd al iets gehad met fotografie. Al vanaf ik 11 was. Ik vond het altijd geweldig om een kodak wegwerp camera mee te nemen tijdens bosklassen en ik kon nooit wachten op de film scans! mijn interesse voor fotografie is pas echt naar boven gekomen waneer mijn dochter (Lena) geboren is. ik ben zo blij dat ik haar geboorte, eerste verjaardag & belangrijke momenten kon fotograferen van haar!

En nu is het jouw beurt!

meer over mij
Volg me op Instagram
@sidkemelphotography