elopement fotograaf belgië sid kemel photography
ik ben die weirdo achter de camera

I’ll guide you through the entire process

Mijn naam is Sid, en ik woon in West-Vlaanderen, België met mijn vriendin. Overdag ben ik een bruilofts- en elopement fotograaf, 's nachts een bingewatcher. Je denkt dat het om te lachen is? Niet dus haha. Als ik geen bruiloften of sessies fotografeer of klanten helpt bij het plannen van hun sessie, zal je me zien wandelen in het bos met met dochter of met me vriendin naar haar paard gaan.

Ik ben nogal een introvert met een sarcastische gevoel voor humor. Maar ik kan je beloven dat je net zoveel zal lachen

contact me
elopement fotoreportage in stad gent oost vlaanderen

01. SHOULD YOU ELOPE?


Mensen kiezen om verschillende redenen voor om te vluchten voor een elopement. Ik zou graag willen weten waarom je hebt gekozen voor een elopement versus een traditionele huwelijksceremonie, zodat we het beter kunnen plannen.

elopement en schaking fotoshoot in het romatische stad gent oost vlaanderen

02. PICK A LOCATION


Nog geen keuze gemaakt voor een specifieke locatie? Don't worry! we kunnen samen over opties praten en ik zal mijn ervaringen delen wat het beste werkt, afhankelijk van wat jij wilt.

verloving fotoshoot op het strand buiten

03. SEASON & TIMELINE


Weer, seizoensinvloeden en daglicht spelen een cruciale rol in het resultaat van je foto's. We bespreken het samen en bevestigen de tijdlijn voor de beste resultaten.

koppel fotoshoot loveshoot

04. GUEST LIST


Ga je elopen met z'n tweeën? Of neem je familie en vrienden mee? Er is geen goed of fout antwoord. We moeten gewoon vooruit plannen.

lifestyle en elopement fotograaf

05. LOGISTICS


Details zoals huisvesting, ceremonielocatie, vliegtickets, autoverhuur en andere logistiek moeten worden doordacht, bevestigd en geboekt.

elopement en trouw fotograaf uit west vlaanderen belgië

06. LEGAL DETAILS


Als je in het buitenland in het huwelijk stapt, moet je uitzoeken wat de wettelijke vereisten en documenten zijn die je nodig hebt om dit voor te bereiden.

Resources & Guides

FAQ

I. Zijn de reiskosten inbegrepen in uw pakketten of extra gedekt?

Reis kosten is niet van toepassing als de sessie buiten een straal van 30km radius van Kortemark bevindt.

III. We willen onze hond meenemen tjdens onze foto's, is dat goed?

JAAA! Als jullie deel is van jullie gezin of familie raad ik je ten strengste aan om je hond zeker mee te nemen. Vaak maken de honden de foto's compleet en creëren ze natuurlijke emoties op en zit er meer beweging en dynamiek in de foto's

V. ben je overal beschikbaar?

De wereld heeft prachtige locaties en daarvoor bereid om overal met jullie mee te gaan. (Reis kosten zijn niet inbegrepen in mijn prijzen)

II. Wat als we iets extremers willen voor onze shoot (helikopter vlucht, hete lucht ballon, enz.)?

Daar ben ik volledig all-in voor! Ik hou ervan als mijn klanten zelf met creatieve ideeën komen. denk aan avontuurlijke helikopter of vliegtuig vluchten, luchtballon vlucht of gewoon hier ver van weg in de bergen!

IV. Hoe lang duurt het om de foto's te ontvangen na de sessie en hoe worden die bezorgd?

Ik ben een enorme perfectionist en daarom is het belangrijk dat ik de tijd neem om alles perfect af te werken. De foto's bewerken kan tussen de 4 en 5 weken in beslag nemen.

De foto's zal je later ontvangen in een privé online galerij die 2 jaar veilig bij mij bewaard worden