Speelse, spontane & emotionele fotografie voor Avontuurlijke Zielen & Rebellen in het Hart!

Jullie verloving / koppel fotoshoot hoort niet saai te zijn.


jullie love shoot hoort juist echt & uniek te zijn. en zeker niet geposeerd…
en het belangrijkste van al is dat jullie elkaar moeten herkennen in jullie eigen foto’s.

GENOEG KIJK NAAR DE CAMERA EN LACH STUFF, JE VERDIENT BETER!


En dat is waarom ik sessies organiseer op speelse en avontuurlijke manier op maat van elke klant, die jullie ware zelf op een authentieke manier laat uitstralen. ik geef om jou, en dat is het begin van een onvergetelijke ervaring.


HET ENIGSTE WAT JE HOEFT TE DOEN IS GEWOON JEZELF ZIJN EN IK KAN JE BELOVEN DAT JE DIE VLINDERS IN JE BUIK ZAL VOELEN ALS JE TERUG NAAR JE FOTO’S ZAL KIJKEN OF HET NU IS OF BINNEN 10 JAAR.


HET ENIGE WAT WE ECHT BEZITTEN IS ONS VERHAAL. dus LATEN WE ER EEN GOEIE VAN MAKEN!


Save the date uitnodiging is even belangrijk!


ooh ja, en met echte kleuren! niet oranje en te warm die shit doen we niet :)

de fotograaf sid kemel samen met zijn vrouw shana casier
i don't do fake• i don't do posed•

Kortemark, West-Vl & Overal waar liefde is.

hey daar!
Ik ben sid! 28 jaar & fotograaf met een enorme passie voor fotografie & liefde! ik en mijn partner zijn al bijna 10 jaar samen! En ja WAUW het is al zo lang, maar weetje ik heb maar 2 foto's samen met mijn vriendin waar ik zelf ook op sta. En eigenlijk vind ik dat teleurstellend omdat ik zelf fotograaf ben... en daar heb ik verandering in gebracht. koppelshoots zijn mijn meest favoriete fotoshoot om te doen omdat ik dan echte liefde en connectie kan vast leggen tussen jullie!

Love is Love!🏳️‍🌈

lees meer over mij (een funny dude)

Dit zijn de volgende stappen.

1.


lets meet!


ik geef om jou en daarom vind ik het zo belangrijk dat we elkaar beter leren kennen, en dat doen we via een Discovery call (klik me). Want hoe beter we elkaar kennen, hoe mooier de koppel foto's gaan worden. Het betekent ook veel voor mij dat ik weet wat jullie wensen zijn en dat je weet wie ik ben. (geen weirdo gast... beloofd haha)2.


Let's plan.


First things first, wat is voor jou belangrijk? samen gaan we bekijken wat jij wilt en plannen we de fotoshoot van je dromen! ik heb voor jullie een op maat gemaakte guide die het voorbereiden van jullie fotoshoot echt gemakkelijk maakt., zoals een What to wear guide en een Hoe jezelf voorbereiden guide.


En ik ben 24 op 7 voor jullie beschikbaar om te helpen plannen van jullie sessie. dus bel me stuur me waar en wanneer je wil.

3.


let's create.


let’s create magic! Cliché he? Laten we het gewoon Echt houden! Dit is meer dan een zomaar een "fotoshoot". Dit is het leukste deel! En hou die “ik ben een rare op camera” maar voor jezelf want ik zal je je 100% jezelf laten voelen.

4.


The reveal.


na 3-4 lange weken wachten zal je je rijker voelen dan nooit tevoren. Dan zal je je foto’s ontvangen in een prachtige online galerij die je aan al je dierbaren kan tonen. En weet je wat het leuke ervan is? jij zal ook op die foto’s staan!


*opgepast* want er is zeker kans op tranen in die laatste stap.