Communie foto’s hoeven niet saai en classic te zijn...


Jouw eerste & plechtige communie foto’s horen juist Echt & Uniek te zijn. en zeker niet geposeerd…
en het allerbelangrijkste is dat je compleet jezelf zou moeten zijn als communicant zonder je voor te doen als iemand anders.

genoeg kijk naar de camera en lach stuff, jij verdient beter!


Dat is waarom ik fotoshoots organiseer op speelse en avontuurlijke manier in leuke locatie's en op maat van elk kind met unieke ideeën die jou ware zelf op een authentieke manier laat uitstralen. En ik geef om jou, en dat is het begin van een onvergetelijke ervaring.


het enigste wat je hoeft te doen is gewoon jezelf zijn! en ik kan je beloven dat je die kriebels in je buik zal voelen als je terug naar je foto’s zal kijken of het nu is of binnen 10 jaar.


Wil jij ook die "omg prachtige foto!" reacties ontvangen?


vul dan snel mijn contact formulier in want die shoots vliegen letterlijk voor bij!


April volzet! Nog maar 1 plaats over voor communie sessies in Mei 2024.


coffee addict • introvert • light seeker

Kortemark, West-Vl & Overal thuis.

hey daar!
Ik ben sid! 27 jaar & fotograaf maar ook papa van een dochter van 4 jaar. Ik heb altijd al iets gehad met fotografie. Al vanaf ik 11 was. Ik vond het altijd geweldig om een kodak wegwerp camera mee te nemen tijdens bosklassen en ik kon nooit wachten op de film scans! mijn interesse voor fotografie is pas echt naar boven gekomen waneer mijn dochter (Lena) geboren is. ik ben zo blij dat ik haar geboorte, eerste verjaardag & belangrijke momenten kon fotograferen van haar!
En nu is het jouw beurt!

meer over mij

lieve woorden van prachtige mensen!

Céline Knockaert

Ik kan enkel maar zeggen dat ik helemaal weg was van de fotos en de fotos die ik gekregen heb van jou hebben mijn verwachtingen overtroffen!
-⭐⭐⭐⭐⭐