thank you gif
"the only thing we really own is our memories"

je heb de eerst stap gedaan!

yes yes yees! jou e-mail is verzonden en daar ben ik niet alleen blij mee maar ook echt enorm trots op jou dat inziet dat foto's enorm waardevol zijn om ze vast te leggen!

stap 2: volg mij op instagram :)

@sidkemelphotography

Bekijk zeker de spam, ik krijg regelmatig meldingen dat mijn mails daar belanden... 🫠

Vergeet niet jouw Discovery call te boeken als je dat wenst.

Follow me on Instagram
@sidkemelphotography

"Ik kan enkel maar zeggen dat ik helemaal weg was van de fotos en de fotos die ik gekregen heb van jou hebben mijn verwachtingen overtroffen!"

céline knockaert

IK PROBEER EMAILS BINNEN DE 3 DAGEN TE BEANTWOORDEN.

geen antwoord gekregen binnen 1 week aarzel dan niet om mij een whats-app bericht te sturen.

1.


lets meet! (dit heb je net gedaan)


ik geef om jou en daarom vind ik het zo belangrijk dat we elkaar beter leren kennen, en dat doen we via een Discovery call (klik me). Want hoe beter we elkaar kennen, hoe mooier de foto's gaan worden. Het betekent ook veel voor mij dat ik weet wat jullie wensen zijn en dat je weet wie ik ben. (geen weirdo gast... beloofd haha)2.


Let's plan.


First things first, wat is voor jou belangrijk? samen gaan we bekijken wat jij wilt en plannen we de sessie van je dromen! ik heb voor jullie een op maat gemaakte guide die het voorbereiden van jullie sessie echt gemakkelijk maakt., zoals een What to wear guide en een Hoe jezelf voorbereiden guide.


En ik ben 24 op 7 voor jullie beschikbaar om te helpen plannen van jullie sessie. dus bel me stuur me waar en wanneer je wil.

3.


let's create.


let’s create magic! Cliché he? Laten we het gewoon Echt houden! Dit is meer dan een zomaar een "fotoshoot". Dit is het leukste deel! En hou die “ik ben een rare op camera” maar voor jezelf want ik zal je je 100% jezelf laten voelen.

4.


The reveal.


na 3-4 lange weken wachten zal je je rijker voelen dan nooit tevoren. Dan zal je je foto’s ontvangen in een prachtige online galerij die je aan al je dierbaren kan tonen. En weet je wat het leuke ervan is? jij zal ook op die foto’s staan!


*opgepast* want er is zeker kans op tranen in die laatste stap.

België, West-Vlaanderen, Kortemark


Follow Along

Instagram // facebook


Travel

beschikbaar in heel belgië


contact

e-mail: hello@sidkemel.com

WhatsApp: 0479 12 57 35