thank you gif
"the only thing we really own is our memories"

je heb de eerst stap gedaan!

yes yes yees! jou e-mail is verzonden en daar ben ik niet alleen blij mee maar ook echt enorm trots op jou dat inziet dat foto's enorm waardevol zijn om ze vast te leggen!

stap 2: volg mij op instagram :)

@sidkemelphotography

Vergeet niet jouw video gesprek te boeken als je dat wenst.

"Ik kan enkel maar zeggen dat ik helemaal weg was van de fotos en de fotos die ik gekregen heb van jou hebben mijn verwachtingen overtroffen!"

céline knockaert

1.


lets meet! (DIT HEB JE NET GEDAAN)


ik geef om jou en daarom vind ik het zo belangrijk dat we elkaar beter leren kennen. Want hoe beter we elkaar kennen hoe mooier de foto's gaan worden. Het betekent ook veel voor mij dat ik weet wat jullie wensen zijn en dat je weet wie ik ben. (geen weirdo gast... beloofd haha)2.


Let's plan.


First things first, wat is voor jou belangrijk? samen gaan we bekijken wat jij wilt en plannen we de sessie van je dromen! ik heb voor jullie een op maat gemaakte guide voor het plannen van jullie sessie.


En ik ben 24 op 7 voor jullie beschikbaar om te helpen plannen van jullie sessie.

3.


let's create.


let’s create magic cliché he? Laten we het gewoon Echt houden! dit is meer dan een zomaar een fotoshoot. Dit is het leukste deel! en hou die “ik ben een rare op camera” maar voor jezelf want ik zal je je 100% jezelf laten voelen.

4.


The reveal.


na 3-4 lange weken wachten zal je je rijker voelen dan nooit tevoren. dan zal je je foto’s ontvangen in een prachtige online galerij die je aan al je dierbaren kan tonen. en weet je wat het leuke ervan is? jij zal ook op die foto’s staan.


*opgepast* want er is zeker kan op tranen in die laatste stap.

IK PROBEER EMAILS BINNEN DE 3 DAGEN TE BEANTWOORDEN.

geen antwoord gekregen binnen 1 week aarzel dan niet om mij een whats-app bericht te sturen.

België, West-Vlaanderen, Kortemark


Follow Along

Instagram // facebook


Travel

beschikbaar in heel belgië


contact

e-mail: hello@sidkemel.com

WhatsApp: 0479 12 57 35