Jouw communie foto’s hoeft niet saai en classic te zijn...


jouw eerste communie foto's foto’s horen juist echt & uniek te zijn. en zeker niet geposeerd…
en het belangrijkste van al is dat je compleet jezelf kan zijn als communiecant.

genoeg kijk naar de camera en lach stuff, je verdient beter!


dat is waarom ik fotoshoots organiseer op speelse en avontuurlijke manier op maat van elk kind met unieke ideeën die jou ware zelf op een authentieke manier laat uitstralen. En ik geef om jou, en dat is het begin van een onvergetelijke ervaring.


het enigste wat je hoeft te doen is gewoon jezelf zijn en ik kan je beloven dat je die vlinders in je buik zal voelen als je terug naar je foto’s zal kijken of het nu is of binnen 10 jaar.


mijn punt hier achter,het is oké om jezelf te zijn in je communie foto's.Nog maar 2 plaatsen over voor communie sessies 2024.

"Ik kan enkel maar zeggen dat ik helemaal weg was van de fotos en de fotos die ik gekregen heb van jou hebben mijn verwachtingen overtroffen!"

CÉLINE KNOCKAERT

coffee addict • introvert • light seeker

Kortemark, West-Vl & Overal thuis.

hey daar!
Ik ben sid! 27 jaar & fotograaf maar ook papa van een dochter van 4 jaar. Ik heb altijd al iets gehad met fotografie. Al vanaf ik 11 was. Ik vond het altijd geweldig om een kodak wegwerp camera mee te nemen tijdens bosklassen en ik kon nooit wachten op de film scans! mijn interesse voor fotografie is pas echt naar boven gekomen waneer mijn dochter (Lena) geboren is. ik ben zo blij dat ik haar geboorte, eerste verjaardag & belangrijke momenten kon fotograferen van haar!
En nu is het jouw beurt!

meer over mij