Waarom je zou moeten overwegen een familie sessie te boeken?


Sommige mensen bekijken fotoshoots als een "luxe" en weten niet of ze de moeite willen doen om zich mooi aan te kleden en de weg op te rijden naar de shoot. Maar ik bekijk het meer als een investering! Want kinderen groeien snel en de tijd vliegt, het is misschien een grote investering op het moment zelf maar familie foto's en de belevenis van de sessie blijven levenslang in je hart! en daar ga je geen spijt van hebben. Daarom plaats ik 4 redenen waarom het zo belangrijk is dat je foto's laat nemen van je gezin en je kinderen!

1. ze leggen de meest belangrijkste momenten vast van jouw kinderen en je gezin.


Dit heb je waarschijnlijk al 1000x gehoord "kinderen blijven niet klein" en dat is zooooo waar en het gaat zoooo snel. Zulke momenten zijn juist heel belangrijk om vast te leggen! Want foto's zijn voor het leven! en je kinderen kunnen er later nog naar toe kijken als ze groot zijn. Denk eens na hoe tof ze dat niet zouden vinden om hunzelf als kleintje terug te zien in foto's! Ik als kind had weinig foto's van mezelf jammer genoeg, amper herinneringen toen ik klein was. Ik weet hoe het voelt. En dat is ook 1 van de grootste redenen ik dit doe. Ik wil niet dat je die momenten mist, daarom krijg je bij een foto sessie de meest geweldigste foto's van je familie en de tofste ervaring die je nooit zal vergeten!

gezins fotograaf west vlaanderen

2. Je kan eindelijk samen met je gezin op de foto!


Zeg eens eerlijk hoeveel foto's heb jij met je gezin zonder dat jij achter de camera moet staan? Er is geen enkele reden waarom jij ook niet op de foto mag staan met je familie of gezin. Je verdient dit ook om samen met je gezin op de foto te staan! Het is ook zoals bij reden 1 het zijn de "belangrijkste momenten" om vast te leggen. En je ga zo blij zijn dat je een shoot geboekt hebt bij mij! En je moet er zeker niet mee inzitten dat je je oncomfortabel zal voelen tijdens de sessie. De meeste van mijn klanten zijden dit ook. Maar achteraf waren ze heel verast met hun foto's! Ik zorg ervoor dat je bij elke sessie je je comfortabel genoeg voelt. Met het resultaat op geweldige spontane foto's!

familie en gezin fotograaf west vlaanderen

3. De foto's gaan jouw muren thuis compleet maken en laten barsten van leven.


Ik ben zot op prints! Er is geen beter gevoel dan je eigen foto's in handen te hebben en fysiek te voelen! Het zijn kunstwerken gecreëerd vanuit jouw gezin! Je hebt waarschijnlijk al foto's zelf afgedrukt of laten afdrukken die genomen zijn met een smartphone. En daar is helemaal niets mis mee. Maar afgedrukte foto's met een professionele camera is compleet anders wat kwaliteit en scherpte betreft! Zelf de kleinste details blijven scherp en optimaal. Grote afdrukken is de mooiste manier om je lege muren thuis te laten leven van pure emotie van je eigen familie of kinderen.

familie fotograaf west vlaanderen

4. het is een unieke ervaring en het wordt zeker en alvast leuk!


Laat het mij jou nu al zeggen. Poseren ga nog nooit zo leuk geweest zijn, want eigenlijk ga je poseren zonder dat je er zelf bewust van ben! En jaaa... ik weet het, als je aan een foto shoot denkt denk je aan meestal direct aan poseren. Maar daar begint het eerste probleem al. kinderen kan je niet laten poseren haha (dit heb je waarschijnlijk zelf al ondervonden zeker). Daarom laat ik kinderen altijd hunzelf zijn, want dat leveren altijd en bij elke shoot de mooiste foto's op! En voor de volwassenen gaan we gewoon super veel plezier maken en ons kapot lachen!


*(er is een grote kans dat je lachspieren pijn zal doen haha)

spontane familie fotograaf west vlaanderen

kind words

eline seynaeve

Topper!!!!
Prachtige foto’s! Moeten wenen bij het zien van de foto’s

-⭐⭐⭐⭐⭐

nog maar een aantal plaatsten vrij voor de zomervakantie 2021!

let's connect!


JE VERDIENT ABSOLUUT HET BESTE.


Ik zou het geweldig vinden om meer over jou en je verhaal te horen.

Vul het contact formulier in en ik kom zo snel als (menselijk) mogelijk in contact.


e-mail: sidke18@outlook.com

gsm: 0479 12 57 35

(clickable gsm & e-mail adres)Follow me on Instagram
@sidkemelphotography